Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 21 Окт 2017, 13:18 Дата и час: 21 Окт 2017, 13:18

Часова зона: Европа/София [DST]




 [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2014, 19:06 
Offline
Администратор
Аватар

Регистриран на: 05 Май 2007, 13:45
Мнения: 1928
Местожителство: София
Вината минават през дезинфекция със серниста киселина. При ракиената пращина това не можеш да направиш... не че не можеш, но не трябва. Така че сравнението ти не е на място.

Ако погледнеш какво съм написал, ще видиш думата "вероятност". Това, че на теб не се е случвало, да ти се вкисне материала, не означава, че елементарните правила за превенция не включват коригиране на захарността и киселинността. В този смисъл е и това, което ти писах в друга тема - спиртоването с патоки. То също допринася за запазване на здравословна флора.

А съвсем друг е въпросът, дали добавянето на захар повлиява негативно качеството - според мен, подтискането на вредната флора води тъкмо до обратното, а и писано е доста тук...

_________________
Краят зависи от началото…
Манилий


Върнете се в началото
  
 
 [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: caribi, korso, shubarkov и 12 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима