Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 24 Авг 2017, 13:41 Дата и час: 24 Авг 2017, 13:41

Часова зона: Европа/София [DST]




 [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: захар в джибрите
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2014, 08:30 
Offline
Аватар

Регистриран на: 23 Окт 2011, 11:16
Мнения: 29
Здравейте! При започнала ферментация,мога ли да добавя захарен сироп? Гроздови джибри.


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2014, 09:18 
Offline
Аватар

Регистриран на: 13 Окт 2010, 12:26
Мнения: 2640
Местожителство: ''Survivor'' България
Може, слагай захар само да не е приключела ферментацията вече.
На колко дена е пращината?

_________________
Бий за да те уважават. M&b المفاهيم


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2014, 19:03 
Offline
Аватар

Регистриран на: 23 Окт 2011, 11:16
Мнения: 29
на 2


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2014, 19:17 
Online
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2011, 17:38
Мнения: 148
Като добавяш захар, пресметни колко ти трябва, на база измерването преди ферментацията, защото вече е късно да я мериш със захаромера.


Върнете се в началото
  
 
 [ 4 мнения ] 

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: stonewww и 20 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима