Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 09 Дек 2016, 07:53

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 29 Апр 2010, 12:54 
Offline

Регистриран на: 29 Апр 2010, 12:34
Мнения: 1
Здравейте, искам мнение ,ако джибрите са кисели какво да направим ? Ако ги сварим със сода бикарбонат и ги преварим със сода и прясно мляко ще се получи ли ?


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 29 Апр 2010, 13:34 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Авг 2007, 16:24
Мнения: 1874
Местожителство: Varna
Като се вари първият път със сода, вкусът ще покаже дали трябва при втората преварка да се слага пак сода.

_________________
Успехът зависи от подготовката.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2010, 08:14 
Offline

Регистриран на: 25 Май 2008, 12:37
Мнения: 193
Стига бе хора... Откъде по това време джибри? Гроздето зрее преди 6-7 месеца!

_________________
Каквото си посееш, това и ще пиеш.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2010, 18:52 
Offline

Регистриран на: 17 Ное 2009, 15:52
Мнения: 64
Joro Polimera написа:
Стига бе хора... Откъде по това време джибри? Гроздето зрее преди 6-7 месеца!


Предполагам това са хора ,които оставят виното с майката(мързеливият и грешен начин)и сега се ориентират към варене :lol:


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима