Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 25 Юни 2017, 01:58 Дата и час: 25 Юни 2017, 01:58

Часова зона: Европа/София [DST]




 [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 29 Апр 2010, 12:54 
Offline

Регистриран на: 29 Апр 2010, 12:34
Мнения: 1
Здравейте, искам мнение ,ако джибрите са кисели какво да направим ? Ако ги сварим със сода бикарбонат и ги преварим със сода и прясно мляко ще се получи ли ?


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 29 Апр 2010, 13:34 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Авг 2007, 16:24
Мнения: 1874
Местожителство: Varna
Като се вари първият път със сода, вкусът ще покаже дали трябва при втората преварка да се слага пак сода.

_________________
Успехът зависи от подготовката.


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2010, 08:14 
Offline

Регистриран на: 25 Май 2008, 12:37
Мнения: 196
Стига бе хора... Откъде по това време джибри? Гроздето зрее преди 6-7 месеца!

_________________
Каквото си посееш, това и ще пиеш.


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2010, 18:52 
Offline

Регистриран на: 17 Ное 2009, 15:52
Мнения: 65
Joro Polimera написа:
Стига бе хора... Откъде по това време джибри? Гроздето зрее преди 6-7 месеца!


Предполагам това са хора ,които оставят виното с майката(мързеливият и грешен начин)и сега се ориентират към варене :lol:


Върнете се в началото
  
 
 [ 4 мнения ] 

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима