Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 05 Дек 2016, 00:26

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2011, 20:50 
Offline

Регистриран на: 18 Юли 2010, 00:05
Мнения: 62
Едно питане
Захарността на сините сливи падна на 0% , като я опитвам няма сладост но джибрата не е паднала.
Да варя ли или не??????????? :nixweiss:
.
.
Будалъка не ходи по животните!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2011, 21:00 
Offline
Аватар

Регистриран на: 13 Окт 2010, 12:26
Мнения: 2506
Местожителство: ''Survivor'' България
Кои ден е от как си е залижил да ферментира?

_________________
Бий за да те уважават. M&b المفاهيم


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2011, 21:42 
Offline

Регистриран на: 18 Юли 2010, 00:05
Мнения: 62
около 12 дена
.
.
Будалъка не ходи по животните!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2011, 22:26 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Авг 2007, 16:24
Мнения: 1874
Местожителство: Varna
Ако захарността е измерена с руски захаромер /виномер/ би трябвало джибрата да е готова за варене. Отклонението на захаромера в зависимост от температурата на материала е много малка мисля че беше 1% на 10градуса, при калибриран захаромер на 20 градуса. Но защо не е са потънали ципите :nixweiss:
Kadios3 началото на април месец каква е тази джибра от сини сливи да не е от сушени сливи, я разкажи повече.

_________________
Успехът зависи от подготовката.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2011, 23:30 
Offline

Регистриран на: 18 Юли 2010, 00:05
Мнения: 62
Колеги както бях писал по-горе замразени сини сливи , това има ли значение?
.
.
Будалъка не ходи по животните!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 12 Апр 2011, 07:06 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Авг 2007, 16:24
Мнения: 1874
Местожителство: Varna
Да наистина писал си за замразените сини сливи, ама колко захар си им сложил колко вода, колко мая, активира ли маята или направо я сложи колко градуса беше джибрата като сложи маята. Питам за да дадеш полезна информация за форума.
Иначе това че са от замразени сливи относно твоя въпрос няма значение.

_________________
Успехът зависи от подготовката.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 12 Апр 2011, 08:03 
Offline
Аватар

Регистриран на: 13 Окт 2010, 12:26
Мнения: 2506
Местожителство: ''Survivor'' България
Около 20 ден от началото на ферметацията всичко ще си доиде на мястото :megagrin: .И тогава вари в казана, УСПЕХ :megagrin:

_________________
Бий за да те уважават. M&b المفاهيم


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима