Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 09 Дек 2016, 17:30

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2010, 21:35 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Авг 2007, 16:24
Мнения: 1874
Местожителство: Varna
Аз която съм слагъл страничните клонки са по къси и има малки цветчета, много прилича на метлата.

_________________
Успехът зависи от подготовката.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2010, 21:24 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Сеп 2009, 20:19
Мнения: 485
Местожителство: Казанлък
wufan написа:
Правилната дума е
Цитат:
ушав
:?


Правилната дума е ОШАВ http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D1%88%D0%B0%D0%B2 :lachtot:

_________________
Есть 100 способов сделать самогон!! Даже из табуретки!!

Остап Бендер


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2010, 12:15 
Offline
Аватар

Регистриран на: 19 Юни 2009, 13:11
Мнения: 788
Местожителство: Горна Оряховица
Билката която е показана на снимката е тая която ползвах и имах :) .Нещо я унищожи други плевели я превзаха и видях че майка ми е изчистила мястото :( .Добрата новина е че зная от къде да я взема отново .
Тая билка придава на виното приятен мускатов аромат, е при условие че е от някакви неуточнени сортове или отело си струва да се използва.За сега не ми се налага да я ползвам тъй като имам малко мускатово гроздае от дребното мисля че е мускат отнел.
:prost: :sauf: :prost:


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2010, 16:43 
Offline

Регистриран на: 10 Сеп 2010, 21:10
Мнения: 23
Местожителство: ловеч
по колко се слага от нея на литър ракия или вино. татко едно време слагаше във виното по една стиска и като престои почва да нагарча като пелин


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2010, 21:22 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Авг 2007, 16:24
Мнения: 1874
Местожителство: Varna
Три стръка на бидон и се осеща в аромата на ракията.

_________________
Успехът зависи от подготовката.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2010, 23:38 
Offline
Аватар

Регистриран на: 15 Юли 2010, 21:31
Мнения: 4
Никога не си позволявам да поставям в ракията химикали и гадости.Тъпо е ......
При качествена суровина, спокойна ферментация и правилна дестилация резултата е перфектен.
Не е важно количеството, а качеството.....


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2010, 20:13 
Offline

Регистриран на: 18 Юли 2010, 00:05
Мнения: 62
Тука става дума за естественни аромати, а не за химия!
.
.
Будалъка не върви по животните!


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима