Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 09 Дек 2016, 08:30

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2010, 21:00 
Offline
Аватар

Регистриран на: 20 Окт 2010, 19:27
Мнения: 8
здравейте.взех грозде рубин със захарност 22 и сложих едно към три 50кг. захар и вода(50кг.захар-150л.вода) на 600кг.грозде.джибрата стана много гъста.бъркам я всеки ден,но след около двадесет дена започна да придобива леко кисел вкус.казаха ми,че е станало заради малкото течност.сега на този етап какво мога да направя за да спася джибрите и да преврят.те и в момента врят,но се усеща леко кисела жилка.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2010, 22:22 
Offline

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 5802
Местожителство: София
нищо не прави...всичко и е ок!

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима