Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 25 Юли 2017, 23:53 Дата и час: 25 Юли 2017, 23:53

Часова зона: Европа/София [DST]




 [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2010, 21:00 
Offline
Аватар

Регистриран на: 20 Окт 2010, 19:27
Мнения: 8
здравейте.взех грозде рубин със захарност 22 и сложих едно към три 50кг. захар и вода(50кг.захар-150л.вода) на 600кг.грозде.джибрата стана много гъста.бъркам я всеки ден,но след около двадесет дена започна да придобива леко кисел вкус.казаха ми,че е станало заради малкото течност.сега на този етап какво мога да направя за да спася джибрите и да преврят.те и в момента врят,но се усеща леко кисела жилка.


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2010, 22:22 
Offline

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 6146
Местожителство: София
нищо не прави...всичко и е ок!

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
  
 
 [ 2 мнения ] 

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима