Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 20 Окт 2017, 10:13 Дата и час: 20 Окт 2017, 10:13

Часова зона: Европа/София [DST]




 [ 84 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2011, 10:02 
Online

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 6441
Местожителство: София
чипс не се прави никак лесно...

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2011, 12:09 
Offline
Аватар

Регистриран на: 26 Сеп 2011, 11:16
Мнения: 28
Местожителство: Стара Загора
Тъкмо я вадя от бидона и много яко ми мирише на дъска направо на бърбан го докарва.Развалих я аз с този чипс френския :datz: Ше има преварка май


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2011, 12:37 
Offline
Аватар

Регистриран на: 15 Ное 2010, 19:19
Мнения: 112
ilu6a написа:
чипс не се прави никак лесно...

кое му е трудното :nixweiss: .минаваш на абрихт,пресяваш и във фурната за 5 минути :)


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2011, 13:11 
Offline
Аватар

Регистриран на: 26 Сеп 2011, 11:16
Мнения: 28
Местожителство: Стара Загора
Благодаря ти GEOSTAZA но няма защо да те занимавам таман говорех с комшията и каза че ще намери.Иначе съм от Стара Загора.А относно ракийката май не е станала толкова лоша ;) :prost2:


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2011, 14:31 
Online

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 6441
Местожителство: София
GEOSTAZA написа:
ilu6a написа:
чипс не се прави никак лесно...

кое му е трудното :nixweiss: .минаваш на абрихт,пресяваш и във фурната за 5 минути :)

Това са печени дървени стружки за което говориш-талаш....Няма нищо общо с чипса за вино и дестилат.....

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2011, 15:31 
Offline
Аватар

Регистриран на: 15 Ное 2010, 19:19
Мнения: 112
ilu6a написа:
GEOSTAZA написа:
ilu6a написа:
чипс не се прави никак лесно...

кое му е трудното :nixweiss: .минаваш на абрихт,пресяваш и във фурната за 5 минути :)

Това са печени дървени стружки за което говориш-талаш....Няма нищо общо с чипса за вино и дестилат.....

И каква е разликата :nixweiss:


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2011, 15:52 
Online

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 6441
Местожителство: София
има достатъчно инфо в нета...Само трябва да се прочете...
http://www.laglasse.com/alternatives-products.htm
http://www.suber-lefort.com.au/index.php/p=2
http://webcache.googleusercontent.com/s ... =firefox-a
http://oregonbarrelworks.com/alternatives.html

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2011, 16:12 
Offline
Аватар

Регистриран на: 15 Ное 2010, 19:19
Мнения: 112
ilu6a написа:

честно казано невиждам разлика,но :prost:


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2011, 16:13 
Online

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 6441
Местожителство: София
:prost:

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2011, 22:23 
Offline
Аватар

Регистриран на: 03 Окт 2011, 17:48
Мнения: 43
Въпрос към колегата kal4o,откуде купи френския чипс,аз търсих в няколко агро аптеки но не предлагаха френски.

Наздраве.

п.с. аз също съм от Ст.Загора


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2011, 22:34 
Online

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 6441
Местожителство: София
поръчай си от тук:
http://www.shop.bulgariandrinks.com/mag ... dbov-chips

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 23 Окт 2011, 11:00 
Offline
Аватар

Регистриран на: 26 Сеп 2011, 11:16
Мнения: 28
Местожителство: Стара Загора
Агро аптеката която е на алана на спирките от там го взех. :prost:


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 23 Окт 2011, 11:11 
Offline
Аватар

Регистриран на: 21 Авг 2011, 19:36
Мнения: 40
Местожителство: София
В Баумакс също продават на винарския рафт,поне тук в София съм виждал ама нали са една верига.


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 23 Окт 2011, 11:29 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Сеп 2009, 20:19
Мнения: 485
Местожителство: Казанлък
zagi_bg написа:
Въпрос към колегата kal4o,откуде купи френския чипс,аз търсих в няколко агро аптеки но не предлагаха френски.

Наздраве.

п.с. аз също съм от Ст.Загора


В практикер има 5.50лв

_________________
Есть 100 способов сделать самогон!! Даже из табуретки!!

Остап Бендер


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 24 Окт 2011, 12:47 
Offline
Аватар

Регистриран на: 15 Ное 2010, 14:03
Мнения: 116
Местожителство: Sennik,Sevlievo
Имам 65л.гроздова ракия на 57 градуса,налял съм я в пластмасов бидон да отлежава и съм и сложил около 180гр. черничови летвички нарязани на малки парчета.
Може ли някой да ми каже защо не е хубаво да стои в пластмасов бидон и защо черницата не е подходяща за оцветяване на гроздовата ракия?
При положение че нямам буре в какво да я съхранявам докато отлежи за месец,два и какви евентуално ще са резултатите ако престои в пластмасовия бидон с черницата?
Имам и дъбов чипс който мислех да сложа накрая за два,три дена само за аромат преди да я бутилирам какво мислите за тази идея?

_________________
Think positiv


Върнете се в началото
  
 
 [ 84 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: beff, румен 60, SCO12, vtv и 11 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима