Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 24 Юни 2017, 04:43 Дата и час: 24 Юни 2017, 04:43

Часова зона: Европа/София [DST]




 [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2008, 16:42 
Offline
Модератор
Аватар

Регистриран на: 06 Мар 2008, 20:30
Мнения: 991
Местожителство: София
Говорим за едно и също (почти). Първите 100-200мл (може повече или по-малко) от първакът се изхвърлят, а останалия го пазиш за следващо варене.

_________________
Обсъждане на действията на администратор/модератор е забранено!
Човекът е главна фигура в животновъдството.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2008, 16:11 
Offline

Регистриран на: 02 Сеп 2008, 10:18
Мнения: 9
Местожителство: Ruse
Някой чувал ли е за използване на мляко в материала преди варене?


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Дек 2008, 00:11 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Авг 2007, 16:24
Мнения: 1874
Местожителство: Varna
Това за млякото го четох в руските сайтове как руснаците правят самагон. Преди втората преварка слагат 1л. мляко на 6л. самагон престоява 1ден и преварят.

_________________
Успехът зависи от подготовката.


Върнете се в началото
  
 
 [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима