Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 24 Окт 2017, 15:13 Дата и час: 24 Окт 2017, 15:13

Часова зона: Европа/София [DST]




 [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2012, 23:21 
Offline

Регистриран на: 18 Мар 2008, 16:42
Мнения: 23
caribi написа:
Значи пресовам :!:

и да пресоваш пак ще го загориш като не внимаваш,плода не загаря а нишестето пробвай малко в една тенджера и ще се убедиш,а за пясъка като ври се получавало като шкурка и уж не загаряло, но се избягвало използването му ,че изтънява дъното на казана.Истината е ,че трябва да се внимава.А това е днешното зареждане за следващото загаряне :lab: 90кг. круши 14кг.захар = два бидона.
Прикачени файлове:
IMG0430A.jpg
IMG0430A.jpg [ 12.38 KiB | Прегледано 554 пъти ]


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 04 Яну 2013, 17:19 
Offline
Аватар

Регистриран на: 28 Окт 2012, 18:48
Мнения: 9
никъде не срещнах по колко грама на литър се слага силикагела


Върнете се в началото
  
 
 [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: caribi, mavar и 21 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима