Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 06 Дек 2016, 22:21

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2012, 16:17 
Offline
Аватар

Регистриран на: 13 Дек 2011, 17:23
Мнения: 11
Източих ракията от бурето в дамаджана ,но не се напълни до горе.Проблем ли е да си доотлежава така 2-3г.
Сливовата ракия лежа в бурето 4 м.,но сега ми трябва празен съд.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 27 Апр 2012, 00:26 
Offline
Аватар

Регистриран на: 26 Апр 2012, 23:54
Мнения: 2
Не е задължително колега , не е вино за да се притесняваш . Сложи хубава тапа и черничена пръчка за да продължи стареенето на раккията и в дамаджаната .


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 27 Апр 2012, 09:34 
Offline
Модератор
Аватар

Регистриран на: 06 Мар 2008, 20:30
Мнения: 967
Местожителство: София
Не се притеснявай, дора така е по-добре. В свободния обем има кислород, благодарение на който ракията се окислява.

_________________
Обсъждане на действията на администратор/модератор е забранено!
Човекът е главна фигура в животновъдството.


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: puzp и 11 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима