Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 27 Юни 2017, 10:39 Дата и час: 27 Юни 2017, 10:39

Часова зона: Европа/София [DST]




 [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 18 Авг 2012, 13:39 
Offline
Аватар

Регистриран на: 12 Авг 2012, 14:31
Мнения: 8
Имам готов материал за варене, но искам да изчакам и другите да станат готови след 10-на дена и тогава да ходя на казана.


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 18 Авг 2012, 13:52 
Offline
Аватар

Регистриран на: 12 Авг 2011, 11:14
Мнения: 1651
Местожителство: В.Търново
Ако си го затворил добре и е бил с достатъчна захарност в началото и ако е изферментирал добре ...
Може.
Обаче ако ти се намират стари патоки да ги ливнеш в бидона отгоре - така най-добре ще се консервира.
И да е някъде на колкото може по-хладно.

_________________
Отлежават.......пият се:
Изображение........Изображение..Изображение


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 21 Авг 2012, 19:16 
Offline

Регистриран на: 18 Яну 2010, 14:47
Мнения: 227
Местожителство: Добрич
Аз наливам на 150-200 кг материал 1литър 40 градусова ракия и затварям бидона.Случвало се е да варя същия материал след два месеца -никакъв проблем.Но бидона стои на хладно в мазата.

_________________
In vino veritas
Господи,дай ми дълъг живот,малко работа,жени от време на време и червено вино по всяко време.
Дай Боже!


Върнете се в началото
  
 
 [ 3 мнения ] 

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима