Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 05 Дек 2016, 21:15

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2013, 18:08 
Online
Аватар

Регистриран на: 04 Фев 2012, 09:39
Мнения: 560
Местожителство: София
[quote="victoryvt"]
Аерирането продължава нон стоп една седмица, след това спирам помпата, защото не установявам да има някаква промяна за повече време от седмица.

Айде наздраве, че мача наближава.[/quote]

Искаш да кажеш, че 7 дни нон стоп работи помпата ли? Или по 10-15-20 минути на ден?

Моя метод е горе долу същия. Само че, държа ракията в стъклена дамаджана и използвам средно печен чипс, френски. От Практикер го купувам. Този от "Бъчвата" нещо не ми вдъхва доверие. Помпичката работи по 15-20 минути първите 5-7 дни. Е, като я забравя, и 30 мин. работи. Съда стой затворен, но не плътно. Използвам камъче, но от еееее, време оно, когато гледах рибки. Изнамерих го, след като си патих с едно ново, зелено. Разпраши се в ракията, та трябваше да прецеждам и да махам пясък :megagrin:
И аз разреждам периодично, когато ми трябва.
Наздраве, и нека нашите да бият!

_________________
Цитат: "Ракия и блус за някои това е ужасен вкус!!!
Тия които разбират от ракия и Блус са хора с вкус!!!
:zauf2: :saufen: :zauf2:"


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2013, 19:40 
Offline
Аватар

Регистриран на: 08 Апр 2013, 15:56
Мнения: 57
lhristov написа:
victoryvt написа:
Аерирането продължава нон стоп една седмица, след това спирам помпата, защото не установявам да има някаква промяна за повече време от седмица.

Айде наздраве, че мача наближава.


Искаш да кажеш, че 7 дни нон стоп работи помпата ли? Или по 10-15-20 минути на ден?

Моя метод е горе долу същия. Само че, държа ракията в стъклена дамаджана и използвам средно печен чипс, френски. От Практикер го купувам. Този от "Бъчвата" нещо не ми вдъхва доверие. Помпичката работи по 15-20 минути първите 5-7 дни. Е, като я забравя, и 30 мин. работи. Съда стой затворен, но не плътно. Използвам камъче, но от еееее, време оно, когато гледах рибки. Изнамерих го, след като си патих с едно ново, зелено. Разпраши се в ракията, та трябваше да прецеждам и да махам пясък :megagrin:
И аз разреждам периодично, когато ми трябва.
Наздраве, и нека нашите да бият!

буре другари,буре


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2013, 19:56 
Online
Аватар

Регистриран на: 04 Фев 2012, 09:39
Мнения: 560
Местожителство: София
Бурето ми е малко - 5 литра. И е повече за украса и ... мурафети.

_________________
Цитат: "Ракия и блус за някои това е ужасен вкус!!!
Тия които разбират от ракия и Блус са хора с вкус!!!
:zauf2: :saufen: :zauf2:"


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима