Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 08 Дек 2016, 10:15

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2012, 09:09 
Offline
Аватар

Регистриран на: 06 Сеп 2012, 11:04
Мнения: 21
Моля ако някой има индикатор да премери РH на най- добрите ракии които има.
Съмнява ме че много бягам от киселоча и неутрализирам прекалено много преди варене, а то ракията си е съвкупност от кисело,тръпчиво, горчиво, аромат, градус и какво ли още не в умерени количества.
Благодаря предварително!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2012, 10:38 
Offline
Аватар

Регистриран на: 12 Авг 2011, 11:14
Мнения: 1648
Местожителство: В.Търново
Е Наско (Хондата) нали беше дал снимки.
от 4 до 4.5 се движат стойностите.
А теорията казва че с отлежаването (в дъбово буре) киселинността леко се повишава (пехато пада)

_________________
Отлежават.......пият се:
Изображение........Изображение..Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Milen22, nipresi, power4o_s и 11 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима