Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 16 Окт 2018, 23:45 Дата и час: 16 Окт 2018, 23:45

Часова зона: Европа/София [DST]





 [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2018, 22:35 
Offline

Регистриран на: 27 Юли 2009, 13:35
Мнения: 10
Здравейте,

Имам около 100 литра материал от сливи. Интересуваме какъв ще е ефекта ако се свари при 4-5 градуса захарност. Само загуба на количеството или спад в качеството на ракията, или накакви вредни ефекти ? Може ли да се изчисли каква ще е загубата на количеството ?


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2018, 23:24 
Online
Аватар

Регистриран на: 28 Окт 2012, 23:46
Мнения: 138
Няма да има спад в качеството или вредни ефекти.Загуби ще има,но зависи на какъв казан ще вариш и колко патоки ще събираш.Прецени си ти,ако гониш качество е по-добре сега да вариш,ако количество-чакай.


Върнете се в началото
  
 
 [ 2 мнения ] 

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: krachunov, Stranger и 8 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима