Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 11 Дек 2016, 13:48

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 27 Сеп 2012, 14:36 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Юли 2011, 10:07
Мнения: 20
Местожителство: София
Понеже съм напълно начинаещ, моля за съвет. Баджанака има казан от перални, не знам колко събира, може би някъде около 50-60 л м-л та искам да сваря малко пукница. Имам една зимна джанка, от която може би ще набера около 20-тина кила джанки. Имам около 30-40 буркана сладка, компоти всякакви калибри, може би и те ще излязат около 20-тина кила. Мисля тия двете неща да ги разбъркам качествено, да добавя захар и вода да го докарам на 20-22% обаче не знам дали да слагам дрожди/мая, лимонтозу. Моля за съвет какво, как и по колко да слагам.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 27 Сеп 2012, 15:07 
Offline
Аватар

Регистриран на: 17 Фев 2011, 19:33
Мнения: 24
viewtopic.php?f=7&t=946&hilit=%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8

_________________
Еди толку колку шо може да излази от тебе


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Diqn 81 и 6 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима