Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 05 Дек 2016, 21:03

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2013, 08:49 
Offline
Аватар

Регистриран на: 01 Авг 2013, 15:06
Мнения: 12
Последно варих от кайсии и след това от джанки - тях още не съм ги пробвал истински, а само на момента. Ти знаеш, че за съвсем прясна ракия не може да се добие точна представа - утре заминавам за там, ще ги пробвам пак и ще споделя! Тази от кайсиите вече е на месец и десет дни - ще е ясно каво е положението. След като заварих и втора плоча на стойката над огъня дъното на казана вече е съвсен чисто след всяко варене, а иначе беше едно търкане, майко мила... Точно в това е проблема, че няма на дъното и една точица загоряло!!! Казана си го купих от един магазин в София, беше на принципа на тенджерите под налягане - с уплътнения, на принципа на автоклав. После установих, че уплътнението пропуска,махнах го и започнах по изпитания метод - замазвам с тесто. Цената му беше много изгодна - около 550 лв. Върши си работата, но...В сряда ще се похваля или пак ще се оплаквам - става или не!!! (след като пробвам кайсията истински !!)


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: mavar и 14 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима