Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 21 Ное 2017, 05:06 Дата и час: 21 Ное 2017, 05:06

Часова зона: Европа/София




 [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2014, 22:23 
Offline

Регистриран на: 25 Апр 2014, 21:56
Мнения: 1
Здравейте !
Посъветваха ме при варене на ракия да слагам около 50 г. мед в серпентината .
Ако някой го е правил , би ли споделим мнение .
И ако може да ми каете , при оцветяването на ракията било с дъбов чипс , черничеви дървесина или черешова . Има ли значение вида на ракията ? И дали някой от изброените дървесини е най подходящ за определен вид ракия ? :prost2:


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2014, 22:36 
Offline
Администратор
Аватар

Регистриран на: 05 Май 2007, 13:45
Мнения: 1932
Местожителство: София
Човече, чети преди да пишеш. По всеки твой въпрос въпрос тук е дискутирано многократно.

_________________
Краят зависи от началото…
Манилий


Върнете се в началото
  
 
 [ 2 мнения ] 

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: vsd и 1 гост


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима