Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 18 Окт 2017, 03:34 Дата и час: 18 Окт 2017, 03:34

Часова зона: Европа/София [DST]




 [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2015, 12:26 
Offline
Аватар

Регистриран на: 28 Окт 2013, 16:03
Мнения: 11
Здравейте колеги,

много ще съм Ви благодарен ако може да ми помогнете в решаването на следния проблем:

След преварката ми се появи един натрапчив дъх в ракията (като на стафиди). Проблема мисля, че знам откъде дойде - в преварката сложихме уж за аромат по малко от джибрито (сорт мерло). Наистина гроздето беше много ароматно, но май от там дойде проблема.

Как мислите, че мога да премахна този натрапчив аромат, дали ако направя още една преварка ще помогне или нещо друго ?

Моля помагайте защото около 200 литра ракийчица така ще си замине :wallbash:


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2015, 15:29 
Offline
Администратор
Аватар

Регистриран на: 05 Май 2007, 13:45
Мнения: 1928
Местожителство: София
viewtopic.php?f=30&t=3086&p=45365#z_premahvane-na-miris

_________________
Краят зависи от началото…
Манилий


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 16 Апр 2015, 09:37 
Offline

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 6422
Местожителство: София
Аз съм имал подобен "проблем"...доста силен аромат,но след отлежаване близо година в 100л буре нещата завиха в съвсем друга,ПОЛОЖИТЕЛНА посока.

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
  
 
 [ 3 мнения ] 

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: beff и 1 гост


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима