Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 11 Дек 2016, 04:30

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2015, 16:35 
Offline

Регистриран на: 25 Юни 2008, 16:02
Мнения: 401
темата я отворих защото на мен ми се случи за първи път а явно и на казанджията ... :) и не знаех как да реагирам а и в нета нищо не намерих в него момент.
чудех се след като загасих огъня да охлаждам ли капака или да чакам да истини сам ,да го отварям ли изобщо или да мажа с брашно и да започвам на нова,ще продължи ли изобщо дестилацията ,ако отворя или всичко свършва но ..
в моя случай,изгасих огъня след 30 минути свалих лулата и капака ,извадих част от материала затворих и продължих изваряването.
предполагам че изгубих част от дестилата но ракията ,която извадих си беше напълно нормална и като градус и като бистрота .
Дано на никой не се случва но ,ако се случи човек трябва да има някаква представа как да реагира


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима