Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 03 Дек 2016, 16:16

Часова зона: Европа/София




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 05 Дек 2010, 11:55 
Offline
Аватар

Регистриран на: 13 Окт 2010, 12:26
Мнения: 2505
Местожителство: ''Survivor'' България
в казан4ето сложих 30 кл. паток на 30 гр. от миналата година. и 10 л.бияло вино от една изба тука месна. ракиата трагна на 80гр. и така 10 литра. накраиа замириса на паток ама пак 60 гр стуи. смених аз 4 спиртомера даже единиа е профешанал с колба и драдуси по него. саштата работа . пак 65 70 градуса обща смес 10 л. запо4вам да разреждам с мин. вода слагам парво 2 л. мера пак 70 гр. ядосах се аз и сложих циялата туба с мин,бода 6 л. мера със спиртомерите и кво да вида 65 гр..опитах ракиата сладнее. кво е това нешто, не ми се е длу4вало до сега. :shock: :help: :help: :help:

_________________
Бий за да те уважават. M&b المفاهيم


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 05 Дек 2010, 14:13 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Авг 2007, 16:24
Мнения: 1874
Местожителство: Varna
Чудна работа, вино и патоки да сладни. Това на колоната ли го вари нещо добавяли сода или друго.

_________________
Успехът зависи от подготовката.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 05 Дек 2010, 14:41 
Offline
Аватар

Регистриран на: 13 Окт 2010, 12:26
Мнения: 2505
Местожителство: ''Survivor'' България
Иаз това се 4удя. намазах с малко мед отдоло н калоната. м/у другото сега е измерих пак. 52гр е паднала.

_________________
Бий за да те уважават. M&b المفاهيم


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 05 Дек 2010, 20:40 
Offline
Аватар

Регистриран на: 11 Авг 2007, 16:24
Мнения: 1874
Местожителство: Varna
Мисля че мяма да е от медъ защото една лъжиза мед няма как да се осети. Щом си мазал колоната отдоли с мед сигурно не си слагал пълнеж да е нещо от него. Остава ако не си я измил хубаво от предното варене или е останала мокра да се образувал вътре окис от който да сладни. Един път търках купола на казана на сухо след това от прахуляка дето съм вдишал цяла вечер ми сладнеше в устата. :nixweiss:

_________________
Успехът зависи от подготовката.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 11 Дек 2010, 08:03 
Offline
Аватар

Регистриран на: 09 Юли 2009, 20:37
Мнения: 43
Можеби е от меднияокис тя няма да става и за пиене . Щом ти сладни в устата е признак за натравяне.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 11 Дек 2010, 09:38 
Offline

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 5783
Местожителство: София
ми не е точно така....-работата с натравянето.

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 12 Дек 2010, 07:18 
Offline
Аватар

Регистриран на: 09 Юли 2009, 20:37
Мнения: 43
Е как е точно работата с натравянето


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 12 Дек 2010, 09:38 
Offline
Аватар

Регистриран на: 13 Окт 2010, 12:26
Мнения: 2505
Местожителство: ''Survivor'' България
Пих от нея и ми нема ништо. иявно е от метниа окис защото сложих новиа охладител. отя дето е траба в траба преди имах др. семпертина.

_________________
Бий за да те уважават. M&b المفاهيم


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ] 

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: aleka, BREAKER, Georgi_Romeov и 17 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима