Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 23 Сеп 2017, 09:12 Дата и час: 23 Сеп 2017, 09:12

Часова зона: Европа/София [DST]




 [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2013, 21:45 
Offline

Регистриран на: 25 Юли 2013, 21:35
Мнения: 1
Здравейте, писна ми като варя ракийка да ходя да ми я мерят дали е готова за варене, та днес си купих рефрактометър.
Искам да помоля някой колега с по-широки разбирания да ми разясни как да го използвам рационално.
-мога ли с него да измервам захарността преди да започне ферментацията?
-на колко % трябва да е за да е готва ракията за варене.
Надявам се въпросите да не са много глупави, благодаря предварително.


Върнете се в началото
  
 
 [ 1 мнение ] 

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: ivonio, szlankov, vtv, Yulian Aleksandrov и 13 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима