Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 20 Ное 2017, 16:05 Дата и час: 20 Ное 2017, 16:05

Часова зона: Европа/София




 [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2013, 23:23 
Offline

Регистриран на: 08 Яну 2009, 11:57
Мнения: 6567
Местожителство: София
В тази изба има ли бъчви?

_________________
Два дебила,ето сила!!!


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 29 Дек 2016, 17:21 
Offline

Регистриран на: 29 Дек 2016, 16:51
Мнения: 1
Здравейте, моля ви за съвет. Есента варихме сливова ракия, която си бе много хубава и около 60-70 литра изкарахме. При преваряването или както по моя край му казват препека, моя съпруг слага стара гроздова патока, която без да съобрази имала дъх на мухъл от самото буре, в което са били джибрите. Самата ракия е разредена с дестилирана вода и е с леко жълт цвят от среда на черница. По принцип ракията не мирише на мухъл, но като я преглътнеш усещаш лек дъх на мухъл в гърлото. Казаха ни, ако сложим активен въглен мириса ще изчезне, но не стана, само дето малко потъмня цвета. Моля Ви дайте съвет. Благодаря. Весело посрещане на 2017 г.


Върнете се в началото
  
 
 [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часова зона: Европа/София


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: gogoh, SCO12, vnnaidenov, xemys и 17 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима