Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Последно посещение: 16 Авг 2017, 18:09 Дата и час: 16 Авг 2017, 18:09

Часова зона: Европа/София [DST]




 [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2013, 12:16 
Offline
Аватар

Регистриран на: 02 Ное 2013, 20:13
Мнения: 11
Здравейте колеги,да ви питам дали има някаква оптимална дължина за чучура,от който изтича ракията,или може да е всякакви дължини? Например ако се показва 7-8 см. от охладителния съд добре ли е,или трябва малко повече ?Изобщо има ли някаква зависимост от големината на казана,серпентината и т.н. спрямо чучура?


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2013, 14:33 
Offline
Аватар

Регистриран на: 29 Фев 2012, 09:52
Мнения: 76
Местожителство: Горна Джумая
Оптималната дължина е ,тази която ти е удобна на теб ;)

_________________
Дестилацията не е хоби,а диагноза


Върнете се в началото
  
 
 [ 2 мнения ] 

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: marinero_bg, румен 60 и 7 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима