Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Тук няма непознати,
само приятели,
които все още не сте срещнали…
Дата и час: 28 Апр 2017, 09:46

Часова зона: Европа/София [DST]




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 05 Яну 2017, 20:21 
Offline
Аватар

Регистриран на: 18 Мар 2015, 09:46
Мнения: 12
Здравейте,
И аз изпробвах тази таблица за червено вино, но също ми показва 7-7,5 Brix при 20 градуса.
Какъв може да е проблема? Дали цвета на виното или нещо друго?


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 03 Апр 2017, 18:50 
Offline
Аватар

Регистриран на: 19 Дек 2010, 10:57
Мнения: 800
SiteAdmin написа:
Ето тук е таблицата: viewtopic.php?p=63780#p63780

Сложих я в нова тема, за да я закова, ако има интерес към нея.


Админ, следващата седмица,най-вероятно вторник или сряда, ще тествам рефрактометъра по твоята таблица /ще ходя да помагам на приятел при изваряване на джибри/.И обезателно ще докладвам резултата. :prost:

_________________
Човек най-няма сметка,когато прави на хората сметката!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2017, 15:41 
Offline
Аватар

Регистриран на: 19 Дек 2010, 10:57
Мнения: 800
Изпробвах таблицата.Точна е с уговорката,че уреда и измерваната ракия трябва да са с еднаква температура.Благодаря отново! :gott:

_________________
Човек най-няма сметка,когато прави на хората сметката!


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: начинаещ и 3 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима