Ракията.com

Заповядайте на нашата маса!
Дата и час: 03 Сеп 2014, 05:02

Часова зона: Европа/София [DST]




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2008, 11:31 
Offline
Аватар

Регистриран на: 25 Ное 2008, 11:27
Мнения: 3
nqkoi ako znae podrobna i izpitana recepta da mi pi6e.Mersi predvaritelno


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2008, 12:22 
Offline
Модератор
Аватар

Регистриран на: 06 Мар 2008, 20:30
Мнения: 904
Местожителство: София
Писано е във форума. Потърси малко
Освен това, много те моля, пиши на кирилица.

Благодаря ти предварително

_________________
Обсъждане на действията на администратор/модератор е забранено!
Човекът е главна фигура в животновъдството.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2008, 13:39 
Offline
Аватар

Регистриран на: 25 Ное 2008, 11:27
Мнения: 3
само от жито не сам намерил която да е пробвана а цял ден тарся и много хора казват как стсва но не са пробвали


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2008, 16:14 
Offline
Модератор
Аватар

Регистриран на: 06 Мар 2008, 20:30
Мнения: 904
Местожителство: София
Дали ще е от жито, ечемик, царевица... няма никакво значение. Ако ще ползваш царевица, помни, че предварително трябва да я натрошиш (смелиш с най-едрото сито).
Ето една рецепта от мен :)
зърно - 20л :D (2 кофи)
вода около 100л (бидон от 120л се пълни почти до горе)
хлебна мая 1/2кг (1 пакет)
захар 20кг

Успех, и добре дошъл! :)

п.п.
не забравяй да размиеш маята в топла вода с малко захар, защото съм виждал хора, които директо "цопват" маята в бидона, и после питат "защо не става?"

_________________
Обсъждане на действията на администратор/модератор е забранено!
Човекът е главна фигура в животновъдството.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2008, 14:34 
Offline
Аватар

Регистриран на: 25 Ное 2008, 11:27
Мнения: 3
мерси много,ще я пробвам.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2008, 20:57 
Offline
Модератор
Аватар

Регистриран на: 06 Мар 2008, 20:30
Мнения: 904
Местожителство: София
Това е рецепта, ползвана повече от 20 години.
Ако искаш, изчакай март, април, че вече е студено и има вероятност да не преври

Поздрави!

_________________
Обсъждане на действията на администратор/модератор е забранено!
Човекът е главна фигура в животновъдството.


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 

Часова зона: Европа/София [DST]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 гости


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Спонсор: ХигроОптима